Haarden en Kachels

Op propaangas en aardgas

Bent u op zoek naar een nieuwe kachel? Vernieuwt u uw woning en wenst u een inbouw sierhaard? Bij Westgas Ieper krijgt u een uitgebreide keuze modellen en mogelijkheden in haarden en kachels. Onze ruime showroom geeft u alvast een idee van wat de mogelijkheden en modellen  de markt op vandaag aanbied. Wij staan u bij met vrijblijvend advies, op basis van uw noden en wensen.

Wij plaatsen toestellen op propaangas en aardgas. Hebt u geen aardgas noch gastank? Ook dan is een haard of kachel op gas een mogelijkheid. Op vandaag bestaan er veel mogelijkheden om gas in uw huis binnen te brengen zonder leiding noch groot breekwerk.

Haarden en kachels bij Westgas Ieper

De mogelijkheden in haarden en kachels op gas zijn zeer uitgebreid. Zo kan u opteren voor een klassieke kachel, een gietijzeren model, een model voor aan de wand of een vloermodel. Bij haarden kan u kiezen voor inbouw of vrijstaand, hanghaard, een gesloten haard met ventilatie of open model. Bij Westgas Ieper bieden wij u, in samenwerking met onze leveranciers, een uitgebreide keuze.

U vindt bij ons haarden en kachels van Wellstraler, Dru en Globalfires.

Mogelijkheden van gashaarden

Een haard of kachel op gas is altijd mogelijk. Ook voor woningen waar er met mazout wordt verwarmd kunnen wij een haard of kachel op gas voorzien.
Wanneer mogelijk en gewenst werken we met aardgas. Als de leiding er ligt kunnen we dit gebruiken om uw toestel, decoratief of verwarmend, te voorzien.

Is uw woning of gebouw niet voorzien van aardgasleidingen, dan kunnen we werken met propaangas. Een grote tank is dan ook niet noodzakelijk. U kan werken met kleine flessen die, wanneer nodig hervuld worden. Deze flessen kan u kopen of huren bij Westgas Ieper.

Waarom kiezen voor een haard of kachel op gas?

Een haar of kachel of gas biedt een groot gebruiksgemak. Geen gesukkel om de haard aan te steken met vuile houtblokken. Eén druk op de knop volstaat om uw haard of kachel te laten ontsteken.

Een haard of kachel op gas kan in (bijna) iedere ruimte geplaatst worden. Een schouw is niet noodzakelijk. Dankzij de hedendaagse technieken kan vrijwel op iedere plaatst een afvoer voorzien worden.

Daarnaast is werken met gas ook beter voor het milieu!

Twijfel niet langer en bezoek onze showroom voor alle info over uw haard of kachel op gas!