Gasflessen voor ieder gebruik

Propaan en butaan,
huishoudelijk en industrieel

Particulieren kennen propaangas vooral van het dagelijks gebruik in, maar vooral rond het huis. Zo verkopen wij bij Westgas Ieper gasflessen voor barbeques, terrasverwarmers, kleine kookvuren, voor boten, voor buitendouches, voor werktuigen zoals soldeerapparaten …

Ook bij de keuze van de juiste gasfles zijn er een aantal factoren die bepalen welke gasfles best past voor uw behoefte en gebruik.

Bij Westgas Ieper kunnen wij u het juiste advies geven en de beste prijs!

NIEUW

Bij Westgas Ieper vindt u nu ook lichte kunststof flessen, ideaal voor op verplaatsing, BBQ, camping, terrasverwarmers …!
Gasflessen van 10 kg, robuust en extra licht. Kennen een lange levensduur en zijn roestvrij en ogen bovendien mooi.

N

Extra licht

N

Robuust

N

Roestvrij

LT voor uw heftrucks

Westgas Ieper voorziet ook uw heftrucks van LT-gas. We bieden dit aan in flessen van 10,5 kg en 18 kg. Als Erkend vulcentrum kan u bij ons natuurlijk ook terecht voor het vullen van uw flessen. Uiteraard verkopen we ook nieuwe flessen met waarborg gebruik. Liever een vulcentrum op uw bedrijf? We plaatsen ook LT-tankstations in eigen beheer vanaf 5.000 liter.

46,5 kg

33 kg

18 kg

12,5 kg

10,5 kg

5 kg

Gasflessen kopen of huren bij Westgas Ieper

Bij Westgas Ieper leveren we flessen van 10,5 kg en meer onder waarborg. U betaalt de waarborg bij ophaling en krijgt deze terug wanneer u de lege fles opnieuw binnenbrengt. Uiteraard betalen we enkel de waarborg terug van flessen die bij ons werden aangekocht.

Flessen van 5 kg dienen aangekocht te worden

Voor industriële gassen zoals zuurstof, acetyleen, menggas, argon, stikstof, helium en CO2 kan u werken met ons koop – ruil systeem. Dit zowel voor bedrijven als particulieren.

U koopt de fles aan en wanneer deze leeg is ruilen we de fles voor een nieuwe volle fles. U betaalt enkel het gas, keuringskosten en andere kosten zijn voor onze rekening.