Verwarming

Laat ons u verwarmen

Westgas Ieper is uw partner voor uw centrale verwarming op gas. We plaatsen niet alleen haarden en kachels maar ook verwarmingsinstallaties op gas. Zowel op aardgas als propaangas. Hiervoor werken we met Junkers, een betrouwbaar merk in verwarmingsinstallaties, zowel voor het verwarmen van uw woning als voor uw warm water.

Wij zorgen voor de volledige installatie van uw verwarmingsketel op gas of aardgas. Hierbij kan u rekenen op advies in uw keuze, volledige plaatsing en service-na-verkoop, zowel voor eventuele problemen als jaarlijks- of tweejaarlijks onderhoud van uw toestel. We voeren alles uit in eigen beheer waardoor we een top service kunnen garanderen.

Centrale verwarming op gas – erkend installateur en technicus

Westgas Ieper beschikt over het Cerga-label, het kwaliteitslabel voor gasinstallateurs.

Ook wanneer uw gasketel niet bij ons werd aangekocht kan u op ons rekenen voor het onderhoud en herstellingswerken.

Condensatieketels

Met een condensatieketel bereikt u een maximaal rendement en een groot warmtecomfort op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier. Wanneer mogelijk raden wij steeds aan om voor een condensatieketel te kiezen omdat dit zowel voor het milieu als voor uw budget de beste keuze is op lang termijn!

Hoogrendements­ketels

Voor jarenlang comfort kan u opteren voor een hoogrendementsketel van Junkers. Junkers werkt steeds aan een verbetering van hun toestellen waardoor ook een klassieke hoogrendementsketel op vandaag een hoog rendement kan garanderen en dit op milieuvriendelijke basis. Modern, zuinig, ecologisch en betrouwbaar, voor lang gebruik!